Vant 1. og 2. premie i NM!

05.05.2022
Godt i Glass UB fra Karmsund VGS vant 1. premie i klassen Jord-fjord-bord
Haugalandet dro hjem to priser under NM for ungdomsbedrifter
 
Rogaland hentet hjem hele seks priser under NM for Ungdomsbedrifter som gikk av stabelen på Gardermoen 2. og 3. mai. To av disse gikk altså til hhv. Godt i Glass UB fra Karmsund VGS og Tønnå UB fra Lundeneset VGS i Ølen.

Førstnevnte vant 1. plass Jord-fjord-bord-prisen, mens Tønnå UB fikk 2. plass for Beste regnskap. Utenom dette vanket det ytterligere tre førsteplasser og en tredjeplass til ungdomsbedrifter fra Rogaland.  

– Det er lenge siden Rogaland har hevdet seg på dette nivået i NM. Det er utrolig sterkt at vi henter hjem fire førsteplasser, spesielt innenfor innovasjon og yrkesfag. Det viser at det er kvalitet i det arbeidet ungdomsbedriftene fra Rogaland leverer. Det er godt å ta med seg i den videre satsingen med entreprenørskap i skolen årene som kommer sier Maria Aasbø, daglig leder Ungt Entreprenørskap Rogaland.

Norges beste ungdomsbedrift er HC Sealift UB fra Hvam VGS i Viken. De skal utvikle og produsere en mekanisk løftearm slik at rullestolbrukere enkelt kan komme seg selvstendig om bord i og ut av fritidsbåter. HC Sealift UB representerer Norge under EM for ungdomsbedrifter i Tallin 12.-13. juli.


Tønnå UB fra Lundeneset VGS fikk 2. premie for Beste regnskap
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund