Vant bransjens viktigste og mest anerkjente pris!

08.09.2023
Reiselivssjef og cruiseansvarligVigleik Dueland og Havnedirektør Tore Gautesen mottok den aberkjente prisen. Her flankert av sponsorer for prisen og Mary Bond, ansvarlig for Sea Trade 
Karmsund Havn vant prisen «Port of the Year”!

 
Seatrade Cruise Awards viser fram det aller beste fra den globale cruiseindustrien. Prisene som deles ut er bransjens aller viktigste og mest anerkjente utmerkelser.

Onsdag kveld denne uken kunne Havnedirektør Tore Gautesen og Reiselivssjef og cruiseansvarlig Vigleik Dueland gledestrålende ta imot den prestigetunge prisen!

Konkurransen har stått blant havner fra hele verden – og tildeles en havnemyndighet, havneforvaltningsselskap eller cruiseterminaloperatør som har gjort betydelige forbedringer av sine driftsfasiliteter/cruiseturisme-infrastruktur i løpet av de siste 12 månedene

 -Det er med ydmykhet og stolthet vi tar imot denne prisen, dette er en anerkjennelse av hva Haugesund Cruise Port har fått til. Vi vil benytte anledningen til å takke hele teamet, partnere, eiere og ikke minst lokalsamfunnet. Vi vil også rette en stor takk til Seatrade Cruise Awards komiteen og til cruiserederiene som velger Haugesund som deres destinasjon. Denne prisen deler vi med dere alle, og vi gleder oss stort til fortsettelsen, sier Havnedirektør Tore Gautesen

-Dette er en pris til hele regionen, det er en stor ære å bli nominert, og at vi til slutt stakk av med prisen viser at alt arbeidet som er lagt ned for å gjøre vår region til en suksessfull og bærekraftig cruisedestinasjon har lyktes. Vi er en av kun 14 havner i Europa som kan levere landstrøm til cruise, og med 139 anløp booket for 2024 skal vi jobbe videre med å leve opp til tittelen Port of the Year også i årene som kommer, legger cruisekoordinator i Karmsund Havn Rasmus Tveit til.

Gautesen og Dueland har stått i spissen for et langt og målrettet samarbeid mellom ulike aktører for å selge Haugesund som cruisehavn. 
-Prisen er et resultat av et solid arbeid fra en samlet reiselivsnæring i hele regionen, ikke minst destinasjonsselskapet med Vigleik Dueland i spissen, kommuner og andre samarbeidspartnere, fastslår Gautesen, som framhever jobben Vigleik Dueland har gjort ifm. utviklingen av Haugesund som anerkjent og prisvinnende cruisehavn!    
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund