Vant ny kontrakt!

12.12.2023
Fra venstre: Jeremiah Gilbreth, MD Americas, Jostein Alendal, adm.dir.Reach Subsea, og Cleiver Moulin, MD Brazil.
 
Reach Subsea ASA har sammen med sin brasilianske partner OceanPact signert kontrakt med Equinor på Peregrino-feltet i Brasil.
I følge en pressemelding har Reach Subsea ASA sammen med sin brasilianske partner OceanPact signert kontrakt for kombinerte lett konstruksjon, IMR (inspeksjon, vedlikehold og reparasjon) og kartleggingstejenster på Peregrino-feltet i Brasil.

Prosjektet har en varighet på omtrent 45 dager og er tildelt som en del av en kontrakt som er gyldig i ett år, noe som antyder tilleggsarbeid. Det vil bli utført av undervannsfartøyet Havila Subsea etter det pågående prosjektet i Brasil, med start i desember i år. Prosjektet har høy teknisk kompleksitet og kombinerer tjenester som tilbys av ulike divisjoner i Reach Subsea.

"Dette er en viktig kontrakt for Reach Subsea, som bekrefter det utmerkede samarbeidet med Equinor som kunde og vår evne til å levere tjenester av høy kvalitet og bredde. Vi er stolte over å ha blitt tildelt tilliten fra et energiselskap i den øverste kategorien nok en gang" sier Jostein Alendal, administrerende direktør i Reach Subsea.

"Utvidelse i det voksende brasilianske markedet er av stor betydning og innebærer betydelig potensial for Reach Subsea. Equinor-kontrakten er et tydelig bevis på vår forpliktelse og suksess" sier Cleiver Moulin, administrerende direktør i Reach Subsea Brazil.

Med denne kontraktstildelingen, sammen med flere andre nylige kontraktstildelinger, har Reach Subsea utvidet ordreboken med en estimert totalverdi på over 265 millioner norske kroner, siden offentliggjøring av tredje kvartal 2023-rapporten. De fleste av disse kontraktene er planlagt å starte i fjerde kvartal 2023 og første kvartal 2024.
Jostein Alendal, administrerende direktør i Reach Subsea, kommenterer: 
"Vi opplever en stabil og robust etterspørsel etter våre tjenester innen havsektoren. Disse kontraktene styrker vår nåværende ordrebok og bekrefter vår posisjon som leverandør av omfattende og integrerte tjenester til havsektoren. Dette underbygger også vår evne til å effektivt konkurrere om en rekke komplekse oppdrag på global basis.

Bilde under: Havila Subsea.



Om Reach Subsea: 
Reach Subsea ASA Group tilbyr høykvalitetsløsninger og teknologi til kunder med behov for havdata og tjenester. Tjenestene tilbys fra vårt hovedkontor i Haugesund, samt fra våre datterselskaper og avdelinger lokalisert over hele Norge, USA, Storbritannia, Kypros, Singapore, Trinidad, Brasil og Australia. Gruppens mål er å være en foretrukken partner og fullserviceleverandør av havtjenester for kunder, med fokus på sikkerhet, miljø, økonomisk soliditet og lønnsomhet. Vår visjon "Bærekraftig tilgang til havrommet" understreker vårt engasjement for utviklingen av bærekraftige løsninger.


 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund