Ølen Betong kjøper seg opp

13.11.2019
Ølen Betong utvider aktiviteten i Rogaland og blir største eier i et nytt selskap.
Ølen Betong utvider aktiviteten i Rogaland og blir største eier i et nytt holdingselskap, HHS AS med en eierandel på 51 %. Det nye selskapet vil bestå av Ølen Betong sin elementfabrikk i Sandeid, Hå Element AS og Hårr Betong AS.

Eierne i HHS AS blir Ølen Betong AS 51 % og tidligere eiere av Portland AS med 49 %.


- Det nye konsernet er solide produsenter med lang erfaring og god kjennskap til bransjen og har en stor kundemasse. Selskapene har noe forskjellige produktsammensetning og passer godt sammen for at vi skal kunne tilby et bredt produktspekter. Selskapene har også en god geografisk spredning med produksjon på Varhaug og i Sandeid, forteller Ølen Betong i en pressemelding.


Det nye konsernet vil bli drevet som en enhet og omsette for over 200 millioner årlig. De sammenslåtte selskapene vil bli en større aktør i betongelement-markedet på Sør-Vestlandet.


- Med eiernes kompetanse og sterke finansielle posisjon, ligger alt til rette for at den samlede virksomheten skal styrke sin markedsposisjon og skape god lønnsomhet, sier selskapet  ipressemeldingen som er formidlet gjennom Medvind24.no.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund