Signerer avtaler om overnatting

22.10.2020
Mer jobb for Aibel gir positiv effekt for hotellnæringen i Haugesund
Aibel sin aktivitet på verftet i Haugesund vil stige betydelig utover høsten og frem til sommeren 2021. I den forbindelse har selskapet nå signert omfattende avtaler med lokale hoteller og overnattingssteder.

- Vi har mye tilreisende personell, og vår egen boligleir og boliglekteren som vi har liggende på Garpaskjær har ikke nok kapasitet til å huse alle som skal bo og jobbe ved verftet vårt. Det har derfor vært naturlig for oss å henvende oss til hotellene i byen, som vi allerede har et meget godt samarbeid med, sier Mariann Salvesen, direktør for prosjektressurser i Aibel, i en pressemelding.

-Initiativet har blitt svært godt mottatt og vi er glade for å kunne meddele at vi nå har signert avtaler med Scandic Maritim, Thon Hotell Saga og Scandic Haugesund, i tillegg til flere mindre aktører, sier Salvesen.

Avtalen innebærer leveranser av et betydelig antall romdøgn for perioden frem til sommeren 2021. Dette sikrer at Aibel klarer å håndtere sine tilreisende medarbeidere på en god og sikker måte. Avtalene er av betraktelig størrelse og gir en vinn-vinn situasjon både for Aibel, hotellene og næringslivet på Haugalandet, spesielt i en situasjon der Covid-19 skaper store utfordringer for oss alle.

Aibel er et ledende serviceselskap innen olje, gass og havvindindustriene. Selskapet leverer optimale og innovative løsninger innen prosjektering, bygging, modifikasjoner og vedlikehold gjennom hele prosjektets levetid. Aibels 4.000 dyktige medarbeidere jobber nærme kundene på selskapets kontorer i Norge, Thailand og Singapore. I tillegg har Aibel to moderne verft i Haugesund, Norge, og i Laem Chabang, Thailand, med komplett kompetanse innen prefabrikasjon og bygging.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund