Slipper nye krefter til

30.08.2018
Svein Olav Vetrhus slipper andre til i et selskap som gir full gass
Norges største kompetanseleverandør til transport-, entreprenør- og logistikkbransjen tar grep for å befeste og styrke sin posisjon som en ledende aktør i bransjen

- Disse endringene vil gi oss enda bedre forutsetninger for å lykkes i å videreutvikle gruppen, og gi et løft for ansatte, samarbeidspartnere, kunder og eiere, sier Svein Ove Vetrhus, majoritetseier i TK Gruppen i en pressemelding.

 

TK Gruppen etableres

TK Gruppen omfatter, i tillegg til morselskapet TK Gruppen AS, Transportkompetanse Haugesund AS, TK Trafikkskole AS med sine datterselskaper, TK Lederskole AS og HauTra Eiendom AS.

 

Olav Anders Stople ansettes som Administrerende Direktør fra 1. september 2018.

Stople har allerede høstet viktige erfaringer gjennom styreverv i TK Gruppen, og har lang nasjonal og internasjonal erfaring som toppleder i selskaper tilknyttet olje- og gassindustrien.

 

Svein Ove Vetrhus går inn som Forretnings & Markedsutvikler i TK Gruppen. Med dette styrker vi ytterligere vår relasjon til kunder og samarbeidspartnere, samt at det gir muligheten til å være enda tettere på i utviklingen av fremtidsrettede kundeløsninger.

 

Som et ledd i prosessen med å etablere en solid og fremtidsrettet gruppestruktur er Bente Øyen Selsaas ansatt som Business Controller. Bente vil være en ressurs for Administrerende Direktør i arbeidet med å strukturere og profesjonalisere gruppen.

 

Ny Daglig Leder i Transportkompetanse Haugesund AS

Som en del av prosessen overtar Yngve Furseth rollen som Daglig Leder i Transportkompetanse etter Svein Ove Vetrhus. Han har tidligere vært Assisterende Daglig Leder for selskapet. Han vil fortsatt inneha rollen som Administrasjons- og Finansleder i TK Gruppen.

 

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund