Solid feiring av 50 år

23.01.2020
Inge Jan Thorsen på scenen i Maritim Hall under festmiddagen lørdag kveld.
Vassbakk & Stol har feiret seg selv med familiedag og festmiddag


50 år er noe å feire, og det gjorde Inge Jan Thorsen og hans medarbeidere til gagns sist helg. Lørdag var det familiedag hos Vassbakk & Stol med nesten 1200 besøkende, og på kvelden var det festmiddag i en fullsatt Maritim Hall.Karmøynytt rapporterte fra familiedagen på Bygnes:

-Kanonbra! Det viktigste med dette er å skape noe, ikke bare for de som jobber her, men for venner og familie også. Når vi ser været og ser hvordan folk koser seg så er det en fryd å stelle i stand, sier Bjørn Egil Apeland som er informasjonsansvarlig.

Rundt på de forskjellige stasjonene står det flere unger i kø for å sjekke ut både gravemaskiner og lastebiler.– Det er enormt med unger. Jeg har ikke oversikt over hvor mange det er, men alle voksne som kommer har med seg unger. Det er fantastisk, sier Apeland, som selv har med seg sine .– De er faktisk med og hjelper. Vi har hyret inn en 5-6 gutter som har stått og delt ut litt giveaways og ønsket velkommen, forteller han.


Vassbakk & Stol er et kjent og kjært navn i regionen. Selskapet ble etablert av Paul Stol med hjelp av Eilif Vassbakk i 1969.En dyktig, arbeidsom og kjekk grunder sørget for at bedriften vokste og utviklet seg.

-Paul Stol har vært og er fortsatt en legende i anleggsbransjen. VS hadde ikke vært der vi er i dag uten det grunnlaget Paul Stol sørget for gjennom mange år frem til eierne solgte deler av aksjene i 1998 og resterende i 2001, sier administrerende direktør Inge Jan Thorsen.

I dag har bedriften ca 600 ansatte og en omsetning på 1,7 milliarder kroner.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland