Stort gjennombrudd for SYSCO

25.08.2020
Maria Rodahl Johansen og Dagfinn Ringås signerer kontrakten. FOTO: SYSCO
Nettalliansen velger SYSCO som leverandør av en ny kundeløsning til alliansens 40 nettselskaper.
Nettalliansen velger SYSCO som leverandør av en ny kundeløsning til alliansens 40 nettselskaper.

-Vi har investert tungt i å utvikle en mer moderne programvareplattform for energibransjen. Og det er en fantastisk anerkjennelse av alt vi har gjort at vi ble tildelt denne kontrakten, sier CEO i Sysco Dagfinn Ringås.

Avtalen er verdsatt til 75 millioner og gjør at SYSCO får en betydelig markedsandel på programvare til energibransjen allerede ved lansering av SYSCO Connected Energy Hub.

- Vi mener behovet for bedre løsninger i denne bransjen er sterkt etterspurt, både i forhold til å kunne jobbe fra hvor som helst, utnytte kraften i nettskyen, la kundene få betale med nye betalingsløsninger og kunne tilby flere tjenester på samme faktura. Alt dette, og mer til, fås i SYSCO Connected Energy Hub, sier Ringås.

Ønsker å tvinge frem en endring


Daglig leder i Nettalliansen Maria Rodahl Johansen ser på avtaleinngåelsen som et viktig steg for å få fart på innovasjonen i bransjen.

-Markedet endrer seg radikalt og nettselskapene er nødt til å fornye seg. Samtidig sliter bransjen med at vi er avhengig av noen få og store systemleverandører, som ikke har det samme behovet for innovasjon. Vi ønsker å tvinge frem en endring i dette markedet, slik at løsningene som utvikles blir mer tilpasset våre behov, sier hun.

Vi har valgt SYSCO fordi de har en moderne, skalerbar og modulbasert løsning, de har unik bransjekompetanse som betyr at de forstår bransjens utfordringer, og de har lang erfaring med implementering, utvikling og drift av forretningskritiske løsninger i energibransjen, legger hun videre til grunn for valget.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund