Styrker sin lokale tilstedeværelse

18.08.2020
Daglig leder i Tveit Regnskap, Jarle Haugen
-Vi blir på en måte støtteapparatet til de som spiller fotballkamp
Tveit Regnskap overtar Gjesdal Regnskap på Ålgård. I tillegg til 9 ansatte tilføyer Gjesdal Regnskap om lag 350 kunder innen blant annet landbruk, transport, bygg og anlegg til Tveit Regnskaps kundeportefølje.

Daglig leder i Tveit Regnskap Jarle Haugen forklarer hvilken betydning oppkjøpet har for bedriften.

-Når vi er spredt over et større distrikt står vi sterkere. I tillegg er det utrolig viktig for oss å ha lokal tilstedeværelse, sier Haugen.

Til Haugesunds Avis forklarer han videre bakgrunnen for oppkjøpet.

-De hadde en tidligere avdeling i Stavanger, som vi overtok for noen år siden. Gjesdal Regnskap ligner veldig på kontorene vi har, med landbruks- og bedriftsregnskap og rundt ti ansatte, så dette passet oss veldig godt. Tveit er svært glade for å få Gjesdal Regnskap med på laget, sier Haugen.

Bidrar med kompetanse og verktøy


I følge Haugen er bransjen i en utvikling der digitalisering spiller en større rolle i det daglige arbeidet. På metaforisk vis forklarer han hvilken rolle administrasjonen i Skjold har ovenfor kontorene ute i distriktene.

-Vi blir på en måte støtteapparatet til de som spiller fotballkamp. Vi stiller med saft, rene drakter og står på sidelinjen og heier på medarbeiderne våre, sier han.

Etter oppkjøpet har Tveit Regnskap 20 kontorer totalt.

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund