Superaktuell Rose og stødige Jenny

09.01.2020
Jenny Skavlan skal kjøre showet- og Rose McGowan er superaktuell i Weinstein-saken. Du møter dem 6. mars...

Programmet for Haugalandskonferansen 2020 er forlengst ferdigspikret. Siste kvinne på plass er Jenny Skavlan, som skal være konferansier og sy et omfattende program sammen til en festforestilling


– Skavlan er tøff og har glimt i øyet. Vi er veldig glade for at hun stiller som årets konferansier, sier prosjektleder Ingeline Kaldestad.


Jenny Skavlan har bred bakgrunn som bl.a. designer, skuespiller og TV-profil – og har ledet store TV-sendinger som blant annet NRKs TV-aksjonen, Melodi Grand Prix, Spellemannprisen og Symesterskapet.


Samtidig har en annen av deltakerne på konferansen 6. mars blitt superaktuell-av en helt spesiell grunn. Rose McGowan (bildet) var en av de første kvinnene som sto opp mot Harvey Weinstein.


Rettssaken mot den voldtektstiltalte amerikaneren startet for ei god uke siden, og Rose og flere av hennes medsøstre benyttet anledningen til å markere sine synspunkter i ulike TV-intervjuer. Blant annet ble hun gjengitt i norsk TV2.


 


 

Rose McGowan er amerikanske forfatter og skuespiller – og den som «outet» Harvey Weinstein. I 2016 sendte hun en tweet som skulle endre hennes eget og mange andres liv.


"Del"

I sitt foredrag på Haugalandskonferansen skal hun blant annet snakke om "metoo", om viktigheten av mangfold og om kraften i å dele.


– «Del» er tittelen på årets konferanse. Å dele er viktig og sentralt. Vi lever i en tid der vi virkelig ser hvilken styrke og kraft som ligger i det å dele, sier Ingeline Kaldestad.


Hun har sammen med programkomiteen jobbet fram årets program fra sommeren.


-Den røde tråden er delingskultur. Å dele er blitt et begrep i sosiale medier, og brukt riktig har delekulturen en enorm kraft, sier Kaldestad.

Haugalandskonferansen 2020 bærer tittelen « …& Del!» og handler om styrken, sprengkraften, potensialet i det å åpne oss for hverandre, utveksle ideer, erfaringer, framtidsdrømmer.

Det er ikke enkeltpersoner som skaper historien. Det er bevegelsene..

-Tenk hvis vi her på Haugalandet kunne bli flinkere til å dele den kunnskapen vi sitter på;  i og mellom bedriftene, i styrerommene, på kommunekontorene.

Da kunne vi kommet enda nærmere visjonen om å skape Vestlandet knutepunkt, sier Kaldestad.

Møteplassen

Haugalandskonferansen er Næringsforeningens suverent største og mest betydningsfulle møteplass. Her samles årlig mellom fem og seks hundre personer fra bedrifter, politikk og offentlige instanser til kunnskapspåfyll og nettverksbygging.

Hvert år jobber komiteen for Haugalandskonferansen seg fram til et tema som skal prege konferansen.

I år er det delingskulturen som skal knas.

Gjennom ulike innfallsvinkler vil viktigheten av «å dele» bli berørt.

Mens mange leder snakker om “Management by fear” og “Management by walking around”, leder Lars- Johan Jarnheimer gjennom “Management by mormor.”

Som styreformann i IKEA worldwide, er Lars-Johan Jarnheimer en av de mektigste næringslivslederne i Skandinavia. Hans måte å tenke på vil overraske og inspirere ledere på Haugalandet.

Robert og Trude Steen uroet seg over sønnens ensomme liv i rullestolen. Men da Mats døde, tente venner over hele Europa lys for ham.

Robert Steen er Byråd for helse, eldre og innbyggertjenester i Oslo kommune. Hans historie om sønnen Mats har vakt enorm oppmerksomhet, både nasjonalt og internasjonalt..

Tankevekkende historier. Blant mye mer. Få med deg Haugalandskonferansen 2020.

Sjekk program og meld deg på her

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund