Tidenes beste resultat - nok en gang!

21.02.2020
Adm. banksjef Bente Haraldson Syre er meget godt fornøyd med fjoråret.
Haugesund Sparebank er dermed godt rigget for videre vekst på Haugalandet.
2019 ble tidenes beste i bankens historie. Årsresultat etter skatt ble på 101,6 millioner kroner. Av dette foreslås 3 millioner avsatt til gavefond, og at 12,5 millioner går som avkastning til egenkapitalbeviseierne.

- God vekst og nok et historisk godt resultat i 2019 gir et godt grunnlag for å utvikle banken, og Haugalandet, videre, sider adm. banksjef Bente Haraldson Syre.

Bankens visjon er å "Bidra til at Haugalandet er et godt sted å bo og leve". De skal være bidragsyter for både privatpersoner og næringsliv på Haugalandet, og de har også stort fokus på samfunnsansvar. De ønsker å gjøre en forskjell lokalt, og forvalter derfor verdiene de skaper på Haugalandet. Overskudd går tilbake til regionen gjennom små og store bidrag innenfor næringsliv, kultur, idrett og humanitære organisasjoner.

Miljø og klima sentralt
Haugesund Sparebank lanserte grønne boliglån til kunder som bruker grønn teknologi som energikilde i sin bolig i fjor, og de har også en strategi knyttet til bærekraft som vil få stort fokus fremover.

Om Haugesund Sparebank:

  • Eneste lokaleide og -styrte banken i Haugesund

  • Hovedkontor i Haugesund

  • Har også kontor på Amandasenteret, i Bømlo, Sveio, Tysvær og Vindafjord

  • 73 ansatte


Haugesund Sparebank gikk høsten 2019 ut med en fortrinnsrettsemisjon for å hente ny kapital. Resultatet ble overtegning med 44%.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund