Tunneldrama i ny, norsk film

29.10.2019
(Foto: NRK)
Rogfast, Ryfast, Haukelitunnelene; har du tunnelangst, bør du kanskje ikke se denne filmen..
I den kommende filmen «Tunnelen» må flere mennesker kjempe for livet når en tankbil kolliderer og begynner å brenne inne i en tunnel. Mesta er et av selskapene som har bistått med sin fagkunnskap.

Det har vært utrolig spennende å være med på dette store filmprosjektet. Det er et veldig proft team som står bak, og filmen forteller en fantastisk spennende historie. Mens jeg forberedte meg til rollen var det både tøft og lærerikt å se hvordan forskjellige redningsmannskaper jobber rundt i Norge, utfordringer de møter, og hva man burde gjøre for å være mest mulig forberedt når ulykken først inntreffer. Nå gleder jeg meg skikkelig til å vise frem det endelige resultatet, sier hovedrolleinnhaver Torbjørn Harr.

Produsentene John Einar Hagen og Einar Loftesnes har fått med seg erfarne skuespillere på laget, og har fått eksperthjelp fra blant annet Mesta for å lage filmen så realistisk som mulig, heter det i pressemeldingen.

I filmen kolliderer en tankbil i en tunnel i den norske fjellheimen. Barnefamilier, ungdommer og turister blir sperret inne i mørket mens en snøstorm gjør forholdene vanskelige utenfor. Hjelpemannskapene står fast og tankbilen begynner å brenne.

– Tunnelen er et overlevelsesdrama basert på et realistisk scenario. Hele filmen er spilt inn i Norge, og den hedrer på mange måter norske hverdagshelter. Filmen er intens, dramatisk, spennende og realistisk. Vi har laget en spenningsfilm som fort eskalerer til en kamp om liv og død, men som også handler om mellommenneskelige relasjoner, sier regissør Pål Øie i pressemeldingen.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund