Vi heier på kulturen

16.08.2019
Tre av styrememedlemmene i Den festivalen i Vangen klar til dyst 23. august: Fra venstre;: Søren Sandved, Steinar Liadal og Hanne Eidsvåg Andersen.
Vangen-festivalen er en av våre nyeste medlemmer.- Helt naturlig, sier initiativtakerne.
Den festivalen i Vangen har i løpet av kort tid etablert seg som et av Haugesund-regionens mest folkekjære kulturarrangementer. Nå har vi gleden av å ønske dem velkommen som medlem i Næringsforeningen.

– Vi synes det var helt naturlig å gå inn i Næringsforeningen. Flere av våre gode samarbeidspartnere er allerede medlemmer, og i likhet med Næringsforeningen, går vår jobb ut på å gjøre regionen attraktiv og levende. Kultur er både næring for sjelen og næring i mer direkte betydning. Når næringslivet i regionen blomstrer, er det veldig positivt for oss, sier Henry Røthing,

Årets festival er kun en drøy uke unna. Allerede fredag 23. august braker det løs med blant andre Turbonegro og Janove, før Dagny, Erlend Ropstad, Fieh og mange flere følger dagen etter.

– Årets line-up er fantastisk, og det samme blir kulissene rundt. Våre kjære frivillige har allerede vært oppe i skogholtet og begynt riggingen. Snart ruller matvognene inn, lyslenkene henges opp og Berg-scenen klargjøres. Vi gleder oss, og håper å se mange av våre venner i Næringsforeningen blant publikum, sier Røthing, som kan

tilby bedriftspakker til ekstra gode priser under festivalen.

https://braak.ticketco.events/no/en/e/den_festivalen_i_vangen_2019

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland