Har ledet selskapet i 22 år

04.03.2024
Richard Kvalevaag (t.v) tar over som ny administrerende direktør i Vassbakk & Stol etter Inge Jan Thorsen fra 1. juni.
-Lagt ned en enorm innsats for entreprenørselskapet.

Fra 1. juni i år tar Richard Kvalevaag over som ny administrerende direktør i Vassbakk & Stol. Kvalevaag overtar etter Inge Jan Thorsen som har vært leder i selskapet de siste 22 årene, skriver entreprenørselskapet i en pressemelding.
 

Kvalevaag er utdannet maskiningeniør fra det som i dag heter Høgskulen Vestlandet. Han jobbet 5 år i Petrotech, både internasjonalt og i Nordsjøen, før han kom til Vassbakk & Stol. Han kommer fra stillingen som prosjektsjef.

-Richard kjenner Vassbakk & Stol godt etter å ha jobbet over 17 år i selskapet og han har svært gode forutsetninger for å lykkes med videreutviklingen av Vassbakk & Stol, med utgangspunkt i det gode grunnlaget som er lagt. Han er godt kjent i markedet rundt Haugalandet og har også inngående erfaring fra og innsikt i flere av de store anleggsprosjektene som er gjennomført i samarbeid med de øvrige regionene, sier konserndirektør for anlegg og styreleder i Vassbakk & Stol, Anders Geirsta.

-Richard er en meget erfaren og dyktig leder. Han har vært med å skape og utvikle den kulturen som er noe av Vassbakk & Stol sin styrke. Han er kjent for en inkluderende lederstil og brenner for å skape verdi for kunder og samfunnet, uttaler Geista videre.

Selskapet har vært gjennom en nesten eventyrlig vekst etter at Skanska overtok selskapet for over 20 år siden. Da omsatte selskapet for 274 millioner kroner, men i dag omsettes det for 2,4 milliarder kroner. Vassbakk & Stol har sitt hovedkontor på Haugalandet i Kopervik, og har en sterk lokal tilknytning. Samtidig deltar de i dag i prosjekter sammen med Skanska i alle deler av landet.

Anders Geirsta benytter også anledningen til å takke Inge Jan Thorsen for hans innsats.

-Jeg vil takke Inge Jan for den enorme innsatsen han har nedlagt over mange år. For mange både i selskapet og i lokalsamfunnet, så er Inge Jan synonymt med Vassbakk & Stol. Han har vært en samlende og godt likt leder.

Inge Jan Thorsen vil fortsette i selskapet som sjefsrådgiver.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund