I toppen av et tre...

20.10.2022
Eksotisk og attraktivt. Woodnest tiltrekker besøkende fra hele verden. 11. november kommer ekteparet bak til ByggArena for å fortelle om historien bak og fremtidsplanene. 
Det startet som en vill idé. Eventyret i tretoppene fortsetter…
Woodnest. Elsket og hyllet av medier over hele verden. Tretopphyttene i fjellsiden i Odda er utvilsomt en suksess. Besøkende kommer langveisfra og har ofte ventet i ett helt år på opplevelsen på grunn av stor pågang. Mange hadde nok ikke en gang vurdert å reise til Odda dersom de ikke skulle bo en natt eller to i toppen av et tre.

Woodnest startet som en drøm for ekteparet Sally og Kjartan Aano. Hun ville gjerne bo i en tretopphytte, og han drømte om å bygge en. De traff hverandre i et bryllup i Australia, hvor Sally er fra, og nå har de altså realisert drømmen i Odda.

Små, men innholdsrike
Det er arkitektfirmaet Helen & Hard som står bak utformingen av Woodnest, der store vinduer framhever den spektakulære utsikten, sørger for at man har alt man trenger for en eksotisk opplevelse. Noe svært mange har funnet ut av og benyttet seg av siden de åpnet for to år siden.

Ekteparet kommer til årets ByggArena 11. november for å fortelle sin inspirerende historie og for å fortelle litt om fortsettelsen.

– Nå er vi i gang med byggingen av to nye hytter som blir enda mer spektakulære og som har utfordret både våre arkitekter og ingeniører til det ytterste. Stillaset rundt treet er på plass og materialer er levert med helikopter, sier Sally og Kjartan Aano.

– På ByggArena skal vi røpe litt av hvordan de kommer til å se ut, sier ekteparet avslutningsvis.

Her kan du lese mer om årets ByggArena.


Sally og Kjartan Aano foran den ene av de to tretopphyttene i Odda. Nå skal snart Woodnest utvides med enda to hytter. 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund