Jannicke Kvarven går til SYSCO

22.04.2021
Skal skape vekst på hjemmebane
Selskapet har ambisjoner om videre vekst i regionen og ansetter nå Jannicke Kvarven fra Haugesund som ny Kunde- og markedsutvikler.

-Jannicke skal jobbe med kunderelasjoner og nettverk, og det er en rolle selskapet mener passer henne godt, skriver SYSCO i en pressemelding.

-Samfunnets økende bruk av data, kommunikasjonsutstyr og digitale medier, og ikke minst all spennende fremtidsrettet industriutvikling som nå skjer, skaper behov og spennende muligheter. Jeg vil bli en del av en så meningsfull og bærekraftig bransje! IT og energi har aldri vært mer komplekst, der mange virksomheter må håndtere både gamle og nye løsninger samtidig, og raskt. Sammen med flinke kolleger i SYSCO, vil jeg bidra til å forenkle budskapet og sørge for at flere får oppleve fantastiske løsninger og tjenester som løser floker hos kundene, sier Kvarven i en kommentar.

-SYSCO er et annerledes selskap med mye fart, tung kompetanse og et rikt mangfold. De har verdier som passer meg veldig bra. Rett og slett et kult sted å jobbe. Jeg er takknemlig for muligheten og gleder meg veldig, fortsetter hun.

SYSCO har over 250 ansatte fordelt på 8 kontorer i Norge, Sverige og Danmark, men det var i Haugesund selskapet ble til, tilbake i 2004. Her har SYSCO fortsatt hovedkontoret og flere av selskapets største kunder holder til i regionen.

-Med Jannicke på laget vil vi få muligheten til å jobbe enda mer systematisk med lokal vekst på Haugalandet. Jannicke har en spennende bakgrunn, mye relevant erfaring, og hun kjenner regionen meget godt. Hun har også fantastisk kontaktnett, noe som er midt i blinken for oss - og vår videre satsning i regionen. Vi ser veldig frem til å få Jannicke på laget, sier direktør applikasjonsutvikling i Sysco, Christian Veigner.

Jannicke har bred erfaring og har blant annet jobbet i næringsmiddelindustrien, med ansvar for salg og markedsarbeid i et globalt marked. Produktutvikling, merkevare- og relasjonsbygging har fulgt henne gjennom hele karrieren. Hun har nær 20 års avdelings- og prosjektledererfaring og har jobbet mye med nettverksbygging, kommunikasjon og kreativ forretningsutvikling på Haugalandet. Hun kommer nå fra stillingen som mulighetsutvikler i Haugaland Vekst, hvor hun leder et regionalt samarbeid i Haugesundregionen for offentlige og private virksomheter.


Kvarven starter i SYSCO 9. august 2021.
 
Teknologi
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund