Kreativitet, videreutvikling - og fiske…

07.04.2021
Arne Utvik ser fram til å kombinere forretningsutvikling med fiske framover... 
Det er noe av det Arne Utvik skal bruke tiden på, når han nå gir seg som daglig leder i A.Utvik a.s…. 
Etter nesten 30 år som daglig leder i A.Utvik as overlater Arne Utvik den daglige driften til Asle Skjærstad. 

A Utvik ble etablert allerede i 1923 av Aadne Utvik – det tradisjonsrike firmaet er nå en av regionens største eiendomsutviklere på privatmarkedet. Arne Utvik d.y er 4. generasjon – og under hans kyndige ledelse har bedriften blitt en betydelig merkevare. 

Nå overtar Asle Skjærstad som daglig leder, mens Arne Utvik fortsetter som arbeidende styreleder, med fokus på den kreative delen av forretningsutvikling i konsernet.
-Asle er en person med bred erfaring og kompetanse. Arbeidskapasiteten og arbeidsmoralen til Asle gjør meg trygg på videre suksess. Sammen skal vi videreutvikle drift og forretningsområder, uttaler Arne Utvik i et FB-innlegg.  

En videreutvikling av boligbygging og ikke minst Leieeie-konseptet, vil ha stort fokus framover; 
Allerede i 2015 introduserte A. Utvik, som Norges første, Leieeie-modellen:  - Konseptet vil få spesielt fokus framover – i godt samarbeid med kommunal- og moderniseringsdepartementet, legger Utvik til. 

Kreative tanker, fiske og godt samarbeid med en energisk og dyktig Asle Skjærstad skal sikre driften og suksessen videre, ifølge Utvik, som nå er klar for en ny rolle i selskapet. 
Skjærstad på sin side gleder seg over å være på plass: - A. Utvik er både et tradisjonsrikt og innovativt selskap. Jeg ser frem til å være med på videreutviklingen av dette, sier han. 
Bygg & Anlegg
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund