Level Mathuset ekspanderer

30.08.2022
Daglig leder i Level Mathuset, Tiina Vormestrand, sier kafédrift blir et fint supplement til deres eksisterende portefølje og ser frem til å få flere dyktige, driftige folk på laget. 
Overtar kaféer, all catering- og kantinedrift av Inventum
Level Mathuset har kommet frem til en avtale med Inventum som innebærer overtakelse av Inventum sine kaféer på Oasen og Amanda, i tillegg til all catering og kantinedrift, skriver de i en pressemelding.

Kafédrift er et nytt tilskudd i eksisterende portefølje og åpner for muligheter.

– Kaféene sin åpningstid, i forhold til våre kantiner, gir oss nå en mulighet til å kunne servere overtidsmat til kantinekunder og andre bedrifter. Vi ser frem til å nå kunne tilby flere treffplasser med god mat og atmosfære. Vi skal ha stort fokus på kvalitet og service, sier daglig leder Tiina Vormestrand.

Driftovertakelsen skjer allerede 1. september, og sammenfaller med at de også overtar driften av kafé og catering i Tysværtunet.

God erfaring fra USA
Tiina og makker og ektemann Rune Vormestrand er vant til å håndtere mange steder, ansatte og kunder på én gang. Rune var kjøkkensjef for 13 restauranter i en hotellkjede i Las Vegas, hvor han ofte hadde ansvar for enorme banketter for opptil 4.000 mennesker. Tiina jobbet også i Las Vegas, med blant annet VIP-services og markeds- og underholdningsservice.

Hun presiserer hvor viktig det er at de har dyktige ansatte med seg og gleder seg nå til å overta flinke, kunnskapsrike folk.

– For oss er faglig kompetanse viktig for å levere kvalitetstjenester. Det er teamet med alle våre ansatte som står for dette, sier hun.

Samarbeid med Inventum
Inventums Bjørn Gerry Viksund spisser satsingen på restauranter og større eventer og konserter fremover.

– Inventum og Level Mathuset har imidlertid avtalt samarbeid om arrangementer der Level Mathuset leverer maten, mens vi står for underholdning og skjenking, sier han.

– Vi ønsker Level Mathuset lykke til med overtakelsen og ser frem til et godt samarbeid om komplette leveranser til store anledninger, avslutter Viksund.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund