Mat for Mons

08.10.2021
Presenterer kommende prosjekter på årets ByggArena
Arild Kildal Olsen er engasjert til å hanke inn en oversikt over spennende bygge- og utviklingsprosjekter som kommer i vår region fremover. Han er allerede i gang med å kontakte oppdragsgivere i vår region, både kommuner og private.

– Jeg har en lang liste med folk som skal kontaktes. Noen av de jeg har snakket med så langt har ting på gang, men de er ikke helt modne enda, men jeg regner med at det blir en del spennende å presentere på konferansen 12. november, sier konsulenten som har bakgrunn fra eiendoms- og kjøpesenterbransjen.

Årets ByggArena-program er nå lansert, og både programkomité og prosjektleder Hilde Øygarden ser frem til et rikholdig program.

– Foruten byggebørs, som jo er en god plass å få en oversikt over prosjekter deltakerne i salen potensielt kan regne på og sende inn et bidrag i anbudsrunder, får vi foredrag om prognoser, ‘den vanskelige førsteetasjen’, kurs om makt og maktbasert kommunikasjon, bærekraft, fremtidsvyer, teknologi, markedsføring og ledelse, sier Øygarden og fortsetter;

- Og så blir det veldig kjekt å endelig kunne fortsette dagen med et after party like i etterkant av konferansen. Vi har lagt opp til en temabasert aften med litt eksotisk preg – siden de fleste nå ikke har fått reist like mye som tidligere; Arabian Nights – spennende mat fra midtøsten, stemningsfull dekor og forrykende underholdning av Captain Frodo. Mye god business blir gjort i mer uformelle settinger, så dette tror jeg mange gleder seg til, smiler hun avslutningsvis.

Les mer om ByggArena-programmet her.
 
Bygg & Anlegg
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund