Mer fornøyde tv- og bredbåndskunder under pandemien

26.10.2021
Konsernsjef i Haugaland Kraft, Olav Linga (t.v) og direktør i Haugaland Kraft Fiber, Jan Håland har grunn til å være fornøyd.
Haugaland Kraft Fiber har Norges mest fornøyde bredbåndskunder for tolvte året på rad.
 
Det uavhengige analysebyrået EPSI Rating Norge har nok en gang undersøkt kundetilfredsheten i den norske bredbånds- og tv-bransjen. Altibox, som leveres av Haugaland Kraft Fiber på Haugalandet går igjen seirende ut av samtlige kategorier: Bredbånd privat, bredbånd bedrift og tv privat.

- Koronaviruspandemien førte til mye større bruk av bredbåndet på grunn av hjemmekontor, hjemmeskole, gaming og økt konsum av underholdning. Når kundene stiller høyere krav til tv og internett, er det veldig kjekt at vi igjen ender opp med de mest fornøyde kundene, sier konsernsjef Olav Linga i Haugaland Kraft i en pressemelding.

-Vi har hatt god tilstrømming av kunder siden vi startet med utrulling av fiber. Det har til tider vært en utfordring underveis å komme etterspørselen i møte så raskt som vi skulle ønske. I dag er vi veldig godt utbygd og kan levere fiber de aller fleste plasser i regionen, avslutter konsernsjefen.

Altibox får en kundetilfredshet på 70,6 i kategorien bredbånd for privatmarkedet, et hestehode foran bransjegjennomsnittet på 62,5. Scoren er en markant økning på nesten to prosentpoeng for Altibox, mens den generelle bransjescoren har gått litt ned.

- Vi har arbeidet langsiktig med å bygge ut solid fibernett med høy kapasitet og tror at dette er en del av forklaringen på resultatet. Nettet vårt tålte pandemien godt, og det tror vi kundene satte pris på, sier direktør i Haugaland Kraft Fiber, Jan Håland.

I kategorien bredbånd bedrift får Altibox en score på 72,2. Her er bransjescoren 67,2. I TV-kategorien oppnår Altibox en score på 70,1, langt foran bransjesnittet på 61,3.
Haugaland Kraft Fiber leverer bredbånd og underholdningstjenester fra Altibox til ca. 42.000 kunder. Sammen med våre partnere i Sunnhordland, Hardanger og Arendal leverer vi bredbånd og Altibox tjenester til ca. 60.000 kunder.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund