Ny kontrakt til Vassbakk & Stol

09.05.2022
Adm. dir i Vassbak & Stol, Inge Jan Thorsen. Her avbildet under innlegget sitt på fjorårets ByggArena.
Kontrakten er på totalt ca. 2,9 milliarder kroner og andelen til Vassbakk & Stol er på ca. 800 millioner kroner.
Vassbak & Stol AS deltar på prosjektet E103 Strand - Ramstadsletta sammen med Skanska. Kontrakten er på totalt ca. 2,9 milliarder kroner og andelen til Vassbakk & Stol er på ca. 800 millioner kroner. Kontrakten inngår i ordrereserven for 2. kvartal.

Tirsdag 3. Mai ble kontrakten signert av vegdirektør Ingrid Dahl Hovland og konserndirektør i Skanska Ståle Rød.

-Forhandlingene med byggherre medførte at vi ble valgt som entreprenør med bakgrunn i at vi hadde det beste forholdet mellom pris og kvalitet, forteller adm. dir i Vassbakk & Stol AS, Inge Jan Thorsen.

Anleggsarbeidene på entreprisen starter i løpet av sommeren 2022 og skal etter planen stå ferdige innen 2029. Norconsult deltar som prosjekterende part i prosjektet.

Entreprisen er en del av E18 Vestkorridoren, som er et av Norges største utbyggingsprosjekter. Det skal bygges et nytt hovedvegsystem mellom Lysaker i Bærum og Drengsrud i Asker. Parsellen Strand-Ramstadsletta er en totalentreprise i delprosjekt E18 Lysaker - Ramstadsletta og omfatter bygging av 2 km 6-felts ny E18. Kontrakten er fordelt på 0,7 km motorveg i dagen, 1,3 km av Høyvik tunnelen samt endringer av lokalveggsystemet i Høvik området. I kontrakten inngår også bygging av Ramstadsletta bru over E18, støttemurer langs E18, samt elektroinstallasjoner og trafikkteknisk utstyr.
Bygg & Anlegg
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund