Seam tilbyr sommerjobb til stortingspolitikere

27.04.2023
I en utradisjonell Finn-annonse tilbyr Karmøybedriften SEAM sommerjobb til aktive politikere som ønsker å bli bedre kjent med den grønne delen av maritim sektor.
Før valgkampen setter i gang for alvor, tilbringer ofte politikere deler av sommerferien i hjemfylket. Administrerende direktør Gunvald Mortvedt i SEAM oppfordrer politikerne til å bruke én dag eller to av ferien til å bli enda bedre kjent med lokale virksomheter, og har publisert en jobbannonse på Finn.no for å treffe dem som er mest nysgjerrig.
 
– Politikere på ulike nivåer vil ha stor nytte av å bli bedre kjent med næringslivet og lokale virksomheter enn hva de får anledning til gjennom organiserte politikerbesøk. Ved å tilbringe noe mer tid med de ansatte i bedriften vil de få enda bedre innsikt i hvordan verdier skaper og hvilke rammebetingelser som påvirker fremtidige muligheter. Vi ønsker å legge til rette for å gi flest mulig aktive politikere denne verdifulle innsikten og inviterer dem til å tilbringe alt fra én til 30 dager i en sommerjobb i SEAM, sier Mortvedt i en pressemelding.
 
SEAM er en leverandør av hybride, helelektriske og hydrogenbaserte fremdriftssystemer og automatiserte løsninger til ferger, skip og andre fartøy. Selskapet har vokst raskt og blitt en viktig del av løsningen på en mer bærekraftig maritim sektor. I tillegg til å ha levert løsninger til et stort antall fartøyer i Norge, er det enormt eksportpotensiale i selskapets teknologi.
 
– Norge har en ambisjon om å øke eksporten utenom olje og gass med 50 prosent innen 2030. Det krever et godt samspill mellom myndighetene, virkemiddelapparatet og næringslivet. Gjennom et kort sommerengasjement hos oss så vil politikere få enda bedre forståelse av hva som skal til for at Norge skal nå de ambisiøse målene, sier Mortvedt.
 
SEAM søker i Finn-annonsen etter aktive politikere i regjering, Storting, fylke eller kommune, og som har en interesse for næringsliv, innovasjon og klima.
– Vi mener å kunne tilby en unik mulighet til å bli kjent med et av de mest innovative selskapene i norsk maritim sektor. I tillegg har vi et fantastisk arbeidsmiljø. Ikke minst tilbyr vi svært instagramvennlige omgivelser for politikere med et ønske om å vise frem i sosiale medier hvordan de tilbringer sommerdagene.
 
SEAM understreker i jobbannonsen at sommerjobben ikke er lønnet som normalt, men at en lønn for arbeidet vil doneres til et veldedig formål som kandidaten selv velger.
Industri
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund