Spennende lokale bidrag på årets ByggArena

26.10.2023
Sigmund Lier - Haugaland Vekst, Lars Riese - Rogaland fylkeskommune, Tove V Bråthen - Panoramahyttene og
Anders Ohm . A-Ohm AS er lokale bidragsytere på årets ByggArena
Gratis rådgivningstjeneste, store ringvirkninger, vilt og spektakulært. 
Fra januar 2024 starter Rogaland fylke gratis rådgivningstjeneste i forbindelse med restaurering og vedlikehold av gamle bygninger. Arkitekt Lars Riese fra fylkeskommunen kan fortelle om gode tilbakemeldinger fra andre fylker som har dette tilbudet.
-På ByggArena vil jeg dele det glade budskapet om hvorfor vi trenger denne tjenesten og hvordan vi kan ta vare på gamle bygg på Haugalandet. Her er kompetanse og styrking av utdanning nøkkelord, sier Riese.

En som har mye erfaring med rehabilitering og restaurering av eldre bygg i regionen er Anders Ohm fra tømrerfirmaet A-Ohm AS. Ohm har bidratt til utviklingen av Haugesund sentrum, både på oppdrag for andre og som gårdseier selv.
-Det er en utfordrende, men samtidig veldig givende jobb å rehabilitere og restaurere eldre bygg. Jeg ser frem til å dele mine erfaringer på ByggArena, sier Ohm.

Sigmund Lier startet i jobben som leder i Haugaland Vekst i slutten av oktober. Lier er svært optimistisk på vegne av Haugalandet og mener vi må gripe mulighetene vi har i regionen.
-Ringvirkningene i BAE-næringen vil være store når vi ser hva vi har i vente, sier en entusiastisk Lier.

Panoramahyttene på Sandhåland, Karmøy, åpner i første halvdel av 2024. På de ytterste knausene kommer en svært nær elementene.
-Den spreke arkitekturen og spektakulære utsikten gjør dette til en sjelden opplevelse på Norges vestkyst sier Tove Virata Bråthen.
-Jeg gleder meg til å fortelle alle på ByggArena om den spennende prosessen fra idè til realisering og til det som kan bli en solskinnshistorie for reiselivet på Karmøy.

Mer info og påmelding her
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund