Starter opp Tech Cluster West

16.09.2022
Initiativtakere bak Tech Cluster West er Tor Jobs Gjøsæter (Ilder AS), Knut Eide Løkhammer (Group M), Mats Tonning (iteam AS) og Børge Kvamme (iteam AS)
Skal synliggjøre teknologimiljø og arbeidsplasser i stord-regionen
-Tech Cluster West er et møtepunkt for IT og teknologiglade personer i regionen. Der formatet er at en møtes en gang i måneden for å presentere og diskutere aktuelle teknologi trender, sier en av initiativtakerne, teamansvarlig i iteam, Børge Kvamme.

Ifølge Kvamme er målet å skape en møteplass for teknologiinteresserte. I tillegg skal gruppen jobbe for å skape interesse for teknologi i tidlig alder.

-Vi ønsker også å formidle teknologi som blir brukt av bedrifter og enkeltpersoner i regionen. Da synliggjør vi at det finnes et teknologimiljø og arbeidsplasser for personer som ønsker å flyttet «hjem», sier han videre.

22. september klokken 19:00 blir det oppstart av Tech Cluster West på Kunnskapshuset på Stord.

-Tema for første samling vil være «Droner, status 22» og vil ta for seg droneteknologi og status pr. 2022. Vi vil gå praktisk til verks og gi en 101-innføring i dronebygging, forklarer Kvamme.

Vi vil og se på hva som har skjedd med «Drone racing» miljøet som til dels har flytta inn i simulatorer for å ivareta trygghet. Og så vil vi se nærmere på programmeringsinterface mot droner.
Teknologi
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund