Imenco kåret som årets klyngebedrift

20.06.2022
Kai Stoltz i GCE Ocean Technology (venstre), Rune Bringedal i Imenco og Owe Hagesæther i GCE Ocean Technology viser frem premien.
-Dette er en fin hylles til alle Imenco ansatte som står på dag og natt, sier CEO Rune Bringedal
Imenco ble utropt som vinner av prisen for årets klyngebedrift på den årlige Underwater Technology Conference av GCE Ocean Technology. Det skriver selskapet i en pressemelding.

-Dette er en fin hylles til alle Imenco ansatte som står på dag og natt. Det er et fint singal på at det vi prøver å oppnå blir lagt merke til i forhold til utvikling av selskapet, sier CEO Rune Bringedal og utdyper:

-Vi driver og skal drive med utvikling innenfor våre teknologiske områder, og vi utfordrer oss gjerne på nye områder. Vi ser etter hvordan vi kan sy sammen og nytte både egne og andres teknologi for å oppnå de beste løsningene for de ulike markedene vi jobber i. Vi har veldig god flyt i både fornybar og havbruks satsingene våre, men det betyr absolutt ikke at vi slapper av innenfor det tradisjonelle subsea miljøet vi alltid har vært en del av. Her er det store ting og store potensialer for overvåking og monitorering ved hjelp av maskinlæring, software og ny kommunikasjonsløsninger, sier han.

Kriteriene for kåringen var økonomi, teknologi og tjenester, marked og konkurranse, klyngeaktivitet og påvirkning på samfunnet. I konkurranse med 150 andre bedrifter scoret Imenco høyt på samtlige av kriteriene og ble da altså stående igjen som vinner. Premien var et diplom og 90 000 kr sponset av Sparebanken Vest.

-Aktiviteten er god og vi trenger fortsatt flere ressurser som vil jobbe med spennede teknologi i og på tvers av markedene, så de som bryr seg om både fornybar, havbruk og olje og gass må gjerne følge med og ta kontakt, legger Rune Bringedal til.

-Prisen motiverer oss til å jobbe videre og vi har noen veldig spennede ting pågang som vi håper vi kan si mer om i nær fremtid, avslutter han.
Maritim
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund