Imenco videre til finalen

10.11.2022
EOY Sørvest 2683: Finalistene  fra Sørvest. Fra venstre: Helen Totland (EY), Aksen Kverneland, Njål Østerhus, Cato Østerhus og Geir Egil Østebøvik. Foto: Bård Gudim.
 
Halvparten av kandidatene fra Rogaland videre til den nasjonale finalen i EY Entrepreneur Of The Year
 
I en pressemelding kommer det frem at Imenco, Øster Hus og Kverneland Energi er vinnere av EY Entrepreneur Of The Year i region Sørvest. De er de første kandidatene som er videre til den nasjonale finalen. 

Tirsdag 8. november gikk årets første regionfinale i EY Entrepreneur Of The Year av stabelen i Stavanger, den første av seks finaler rundt om i Norge. I en hard konkurranse der vekstskapere fra hele seks ulike bedrifter var med gikk tre videre til den nasjonale finalen i Oslo, som avholdes i februar. Der kjempes det om å bli årets norske vekstskaper.

Njål og Cato Østerhus fra Øster Hus  i Sandnes og Geir Egil Østebøvik fra Imenco i Haugesund går videre til finalen om å vinne hovedprisen som årets vekstskaper, mens Aksel Kverneland i Kverneland Energi på Klepp er videre i kategorien Sustainability.

- Jeg vil gratulere årets kandidater, og jeg er veldig stolt av at halvparten av kandidatene fra vår region går videre til den nasjonale finalen. Rogaland hadde, også i år, flere svært sterke kandidater, men disse skilte seg særskilt ut. Nå gleder vi oss til å se på dem og heie dem frem i den nasjonale finalen i Oslo i februar, sier partner i EY, leder for Stavangerkontoret og regionleder for EY Entrepreneur Of The Year, Helen Totland.

Finalen finner sted i Oslo 9. februar 2023. Der skal vekstskapere fra hele landet konkurrere i flere kategorier. I tillegg til hovedkategorien Entrepreneur Of The Year, vil det kåres vinnere i kategoriene: Young, Scale-up og Sustainability.

- Rogaland fortsetter å vise seg som et fylke med et aktivt næringsliv med god evne til innovasjon og vekst. Årets finalister representerer det stadig økende mangfoldet av bransjer vi ser i vår region. Gründerånden som regionen er kjent for, og som har gjort at vi har fått frem flere multinasjonale selskaper lever fortsatt i beste velgående! EY Entrepreneur Of The Year bidrar til å rette fokus på disse vekstskaperne som jobber utrettelig for innovasjon og vekst i tillegg til at de skaper mange arbeidsplasser for regionen. De fortjener en skikkelig hyllest, fortsetter Totland.

De øvrige nominerte til regionskåringen for Rogaland var Johannes og Jarle Sjurseike fra Knapphus Energi , Kate Mariann Lie fra Lie Blikk og Guro Espeland fra Jæder.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund